top of page
IMG_7539_edited.jpg

Real life snooker coaching

Welkom op mijn snooker coaching website!

Ontdek de wereld van snooker op een geheel nieuwe manier. Mijn naam is Luk Simoens en ik ben een toegewijde snookercoach met een schat aan ervaring en expertise. Met een rustige en analytische benadering en een groot geduld, help ik spelers van alle niveaus hun snookervaardigheden naar ongekende hoogten te tillen.

Als gecertificeerde Level 1 Chris Henry coach sta ik garant voor kwaliteit en professionaliteit. Mijn certificering getuigt van mijn diepgaande kennis en vaardigheden op het gebied van snookercoaching. Ik ben er trots op om mijn expertise te delen en spelers te begeleiden bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Of je nu een beginnende speler bent die de basisprincipes van het spel onder de knie wil krijgen, of een gevorderde speler die zijn techniek en strategie wil verfijnen, ik bied op maat gemaakte coaching die afgestemd is op jouw specifieke behoeften en doelen. Mijn klanten hebben keer op keer uitstekende resultaten behaald en hun spel naar een hoger niveau getild.

Als je klaar bent om je snookervaardigheden te verbeteren, nodig ik je uit om actie te ondernemen. Neem vandaag nog contact met me op om een coachingssessie te plannen en de eerste stap te zetten naar een succesvolle snookerervaring. Samen zullen we werken aan het bereiken van jouw doelen en het maximaliseren van je potentieel.

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en je te begeleiden op jouw snookerreis. Laten we samen de magie van snooker ontdekken!

Met vriendelijke groet,

Luk Simoens

Foto voor op wix site.png

Snooker mechanics
Cue ball physics

Ik zorg ervoor dat je een solide technische basis hebt en dat je een diepgaand begrip hebt van wat er zich afspeelt op een snookertafel. Zonder een goede kennis van de cue ball physics ben je niet in staat om de juiste analyses te maken.

The balls.jpeg

The Balls
striking and aiming

Ik streef naar een diagnose tot in de kleinste details. Als je een boog in je stoot hebt die we niet kunnen oplossen via mechanica, passen we neural rewiring toe op je brein, zodat je in staat bent de bal te raken waar je hem wilt raken. 

Foto voor op wix site (2).png

Subconscious
mental coaching

Ik help je om mentaal naar een hoger niveau te gaan. We maken gebruik van pre-visualisatie en stellen een individueel snookerplan op. We herprogrammeren je denkwijze over jezelf en je omgeving. We gebruiken technieken om angst en stress zowel op bewust als onbewust niveau onder controle te houden. Ik zorg ervoor dat je je focus kunt behouden.

Professionele coaching faciliteit

Ik beschik over een professionele coaching faciliteit waar in alle rust gewerkt kan worden. Er staat een steelblock tafel met een Hainsworth precision laken en heel goede verlichting. Voor iedere sessie wordt de tafel geborsteld en gestreken. De snookerballen gaan ook telkens in de ballenpoetsmachine voor elke coaching sessie. 

WhatsApp Image 2024-03-08 at 12.03_edite
bottom of page